Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szabályok

Aki az Adminra vagy Moderátorra hivatkozva hazudik (pl: az Adminra hivatkozva próbál támadásokat elkerülni, mondván, hogy ha megtámadják akkor az Admin azt mondta banolják a támadót) vagy az Admin által nem mondott dolgokra hivatkozik szándékosan, ezzel becsapva játékostársait, azt a személyt banoljuk vagy töröljük az adatbázisból! Másszóval ne hazudd azt, hogy az Admin vagy MOD ezt meg azt mondta neked amikor az nem igaz!

Tilos a játékostársakat szándékosan hazugsággal félrevezetni előnyszerzés céljából! Ilyen lehet például, ha valaki kiírja, hogy klánháborúzik és ezért nem támadhatják. Az eset súlyosságától függően bannal és a karakter törlésével lesz büntetve az ilyen cselekedet! (a fenti példában akár 2 hazugság is tetten érhető ha az adott karakter nem klánháborúzik)

§1 Játékosi számlák I Számla megosztása

A számla megosztása szigorúan tilos. Kizárólag egy személy játszhat egy játékosi számlával. - Számlamegosztás : Végleges kitiltás!

II Több számla - MULTI

Minden játékos csakis egy karaktert vezethet Bitefight szerverenként. A több karaktert vezető játékosok - MULTIZÓK karakterei figyelmeztetés nélkül törölhetők. Azok a karakterek, melyek csupán pénzszerzés vagy a támadások számának növelése miatt léteznek, szintén ebbe a kategóriába tartoznak. Ha több felhasználó jelentkezik be ugyanarról a hálózati IP cimről (pl: iskola, munkahely, társasház, stb), a kérdéses felhasználóknak, magyarázatot kell adnia. Ezt a fórum Multi bejelentések részébe, a szabályoknak megfelelően kell írni! Ajánlatos tartózkodni a játékosi számlák további részleteinek azonosságától, ha a felhasználó olyan IP cimről jelentkezik, melyet más is használ. Az azonos IP használata nem vonja minden esetben magával a karakter kitiltását. A két vagy több karakter tömörülése klánba, közös támadások, egymás elleni támadások, a karakterek előnyhözjuttatása vagy bármiféle manipuláció kitiltást és eredményez.

II/b. karakter ideiglenes gondozása !!!ÚJ!!!

A következő szabályokat betartva engedélyezett másik karakter ideiglenes gondozása

- A server GO -t mindig tájékoztatni kell a gondozás megkezdése előtt
- Mindig le kell írni, hogy mettől meddig tart a gondozás (pl.: 09-26 -szerda - 10.03 szerda)
- 1 játékos egyszerre 1 számlát gondozhat ideiglenesen
- A gondozás folyamatosan maximum 7 napig tarthat
- A 7 nap letelte után ugyanazt a karaktert ugyanaz a személy csak újabb 7 nap letelte után gondozhatja újra
- A gondozás a számlatulajdonos belépésével véget ér

A gondozás alatt megengedett

- Temetői munka
- Ember vadászat
- Karakter fejlesztése (Piac/gyakorlás)

A gondozás alatt nem megengedett:

- A gondozott karakterrel más karaktert támadni
- A gondozott karaktert saját karakterrel támadni
- A gondozott karakterrel üzenetet küldeni
- A gondozott karakter számla beállításait megváltoztatni
- A gondozott karakter esetleges klánjának beállításait megváltoztatni, valamint a klánt elhagyni
Ezek megszegése büntetést von maga után

III Számlacsere

Minden egyes számla egy meghatározott fizikai személyhez tartozik, kinek az email ciméhet csatolva lett. Ha a játekosok a játék oprátor segitsége nélkül cserélnek számlákat, akkor csak a karakterhez tartozó email cimről fogadunk el panaszt vagy kérvényt. A GO közreműködése nélkül végrehajtott karaktercserék esetében nincs lehetőség a karakterek visszaállítására vagy a számlák megmentésére. A játék operátor könnyedén és ami fontos, biztonságosan tud karaktereket cserélni játékosok között.

§2 Hiba (bug) használata

Hibák, rendellenességek és a Bitefight programozásában jelentkező bug-ok használata előnyszerzésre nem engedélyezett. A felhasználónak jogában áll a talált hibákat közölni a fórumon. A hibaák és hasonló jelenségek öncélú használata, a kihágás súlyosságától függően 1 napos eltiltástól, teljes kitiltásig terjedő bűntetésst von maga után. Speciális karakterek használata karakterek neveiben bug használatnak minősül, mivel ez kisérlet keresések és támadások elkerülésére.

§3 A játék normális működésének zavarása

Bizonyos telepített programok és módszerek indokolatlan forgalmat okozhatnak a játék szerverén, melyek zavarharják vagy gátolhatják a játék működését. Az ilyen tartalom kerülendő. Kiemelendő jelentőséggel bir az automatikus és félautomatikus scriptek használatának tilalma, melyek befolyásolhatják a játék adatbázisát vagy játék utasitásokat adhatnak ki. Fenntartjuk a jogot, hogy az okozott kár költségeit és az Adminisztrátori költségeket visszaköveteljük.

§4 Zsarolás, káromkodás, megfélemlités, törvénybe ütköző magatartás

Zsarolások és fenyegetések a játékosok valós, fizikai (nem virtuális karakter) személye ellen a kihágás súlyosságától függően 2 napos eltiltástól törlésig bűntetndők. Ezen eltiltás akár a fórumra is vonatkozhat. A játékban káromkodás, a szexuális témájú linkek, faji, vallási előitéletek terjesztése, önkényuralni jelképek használatak, a közizlést sértő megnevezések használata és hasonló jellegű leirások, üznetek, nevek, írása tilos!

§5 Zúzás

I Definition/Restriction 24 órán belül 5 támadásnál több ugyanarra a karakterre zúzásnak minősül. Ez nem engedélyezett.

II Kivételes esetek = Akadályozás

Abban az esetben, ha a karaktert egy másik karakter folytonos napi támadásokkal meggátolja a játékban vagy a fejlődésben, a karakter(ek) bűntethetőek. A kihágás megállapitása mindenkor a Game Operator feladata.

II/b. Akadályozás !!!ÚJ!!!

Abban az esetben, ha ugyanarra a karakterre egy másik karakter 4 napon belül (az első támadástól számított 96 órán belül) több mint 12 alkalommal támad , akadályozásnak minősül.

II/c. Szintkülönbség !!!ÚJ!!!

Maximum 10 szint különbséggel támadható egy karakter (egy 20-as szintű 10-est támadhat, 9-est már nem....9-es szintű 19-est támadhat 20-ast már nem )

II/d.Top 50 !!!ÚJ!!!

A toplista első 50 karaktere (SZINT szerint) (farkasok/vámpírok) számára csak és kizárólag egymás között nincs akadályozás...nekik csak a zúzás szabályait kell betartani egymás között.