Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A szabályokat a szolgáltató bármikor módosithatja vagy bővitheti.
A játékosok felelőssége a szabályok folyamatos követése.

§1 Játékosi számlák

I Számla megosztása
A számla megosztása szigorúan tilos. Kizárólag egy személy játszhat egy játékosi számlával. - Számlamegosztás : Végleges kitiltás!


II Több számla - MULTI
Minden játékos csakis egy karaktert vezethet Bitefight szerverenként. A több karaktert vezető játékosok - MULTIZÓK karakterei figyelmeztetés nélkül törölhetők. Azok a karakterek, melyek csupán pénzszerzés vagy a támadások számának növelése miatt léteznek, szintén ebbe a kategóriába tartoznak.
Ha több felhasználó jelentkezik be ugyanarról a hálózati IP cimről
(pl: iskola, munkahely, társasház, stb), a kérdéses felhasználóknak, magyarázatot kell adnia. Ezt a fórum Multi bejelentések részébe, a szabályoknak megfelelően kell írni!
Ajánlatos tartózkodni a játékosi számlák további részleteinek azonosságától, ha a felhasználó olyan IP cimről jelentkezik, melyet más is használ.
Az azonos IP használata nem vonja minden esetben magával a karakter kitiltását. A két vagy több karakter tömörülése klánba, közös támadások, egymás elleni támadások, a karakterek előnyhözjuttatása vagy bármiféle manipuláció kitiltást és eredményez.

II/b. karakter ideiglenes gondozása !!!ÚJ!!!
A következő szabályokat betartva engedélyezett másik karakter ideiglenes gondozása

- A server GO –t mindig tájékoztatni kell a gondozás megkezdése előtt
- Mindig le kell írni, hogy mettől meddig tart a gondozás (pl.: 09-26 -szerda - 10.03 szerda)
- 1 játékos egyszerre 1 számlát gondozhat ideiglenesen
- A gondozás folyamatosan maximum 7 napig tarthat
- A 7 nap letelte után ugyanazt a karaktert ugyanaz a személy csak újabb 7 nap letelte után gondozhatja újra
- A gondozás a számlatulajdonos belépésével véget ér

A gondozás alatt megengedett:

- Temetői munka
- Ember vadászat
- Karakter fejlesztése (Piac/gyakorlás)

A gondozás alatt nem megengedett:

- A gondozott karakterrel más karaktert támadni
- A gondozott karaktert saját karakterrel támadni
- A gondozott karakterrel üzenetet küldeni
- A gondozott karakter számla beállításait megváltoztatni
- A gondozott karakter esetleges klánjának beállításait megváltoztatni, valamint a klánt elhagyni

Ezek megszegése büntetést von maga után


III Számlacsere
Minden egyes számla egy meghatározott fizikai személyhez tartozik, kinek az email ciméhet csatolva lett.
Ha a játekosok a játék oprátor segitsége nélkül cserélnek számlákat, akkor csak a karakterhez tartozó email cimről fogadunk el panaszt vagy kérvényt.
A GO közreműködése nélkül végrehajtott karaktercserék esetében nincs lehetőség a karakterek visszaállítására vagy a számlák megmentésére.
A játék operátor könnyedén és ami fontos, biztonságosan tud karaktereket cserélni játékosok között.

§2 Hiba (bug) használata
Hibák, rendellenességek és a Bitefight programozásában jelentkező bug-ok használata előnyszerzésre nem engedélyezett.
A felhasználónak jogában áll a talált hibákat közölni a fórumon.
A hibaák és hasonló jelenségek öncélú használata, a kihágás súlyosságától függően 1 napos eltiltástól, teljes kitiltásig terjedő bűntetésst von maga után.
Speciális karakterek használata karakterek neveiben bug használatnak minősül, mivel ez kisérlet keresések és támadások elkerülésére.§3 A játék normális működésének zavarása
Bizonyos telepített programok és módszerek indokolatlan forgalmat okozhatnak a játék szerverén, melyek zavarharják vagy gátolhatják a játék működését.
Az ilyen tartalom kerülendő.
Kiemelendő jelentőséggel bir az automatikus és félautomatikus scriptek használatának tilalma, melyek befolyásolhatják a játék adatbázisát vagy játék utasitásokat adhatnak ki.
Fenntartjuk a jogot, hogy az okozott kár költségeit és az Adminisztrátori költségeket visszaköveteljük.


§4 Zsarolás, káromkodás, megfélemlités, törvénybe ütköző magatartás
Zsarolások és fenyegetések a játékosok valós, fizikai (nem virtuális karakter) személye ellen a kihágás súlyosságától függően 2 napos eltiltástól törlésig bűntetndők. Ezen eltiltás akár a fórumra is vonatkozhat.
A játékban káromkodás, a szexuális témájú linkek, faji, vallási előitéletek terjesztése, önkényuralni jelképek használatak, a közizlést sértő megnevezések használata és hasonló jellegű leirások, üznetek, nevek, írása tilos!


§5 Zúzás
I Definition/Restriction
24 órán belül 5 támadásnál több ugyanarra a karakterre zúzásnak minősül. Ez nem engedélyezett.


II Kivételes esetek = Akadályozás
Abban az esetben, ha a karaktert egy másik karakter folytonos napi támadásokkal meggátolja a játékban vagy a fejlődésben, a karakter(ek) bűntethetőek. A kihágás megállapitása mindenkor a Game Operator feladata.
( ez az akadályozás definíciója, az akadályozás szabálya itt található II/b pont alatt )

II/b. Akadályozás !!!ÚJ!!!
Abban az esetben, ha ugyanarra a karakterre egy másik karakter 4 napon belül (az első támadástól számított 96 órán belül) több mint 12 alkalommal támad , akadályozásnak minősül.

II/c. Szintkülönbség !!!ÚJ!!!

Maximum 10 szint különbséggel támadható egy karakter (egy 20-as szintű 10-est támadhat, 9-est már nem....9-es szintű 19-est támadhat 20-ast már nem )


II/d.Top 50 !!!ÚJ!!!

A toplista első 50 karaktere (SZINT szerint) (farkasok/vámpírok) számára csak és kizárólag egymás között nincs akadályozás...nekik csak a zúzás szabályait kell betartani egymás között

III Klánháborúk
Klánháború szabályai

§6 Visszavonás
Adott szerveren, GO (game oprerátor, játék felügyelő) által hozott döntéseket és itéleteket csak a szerveren belül egy másik GO vagy SGO birálhatja felül, az adminisztrátor belegyezésével.

§7 Visszafizetés
1. Abban az esetben, ha a játékos hátrányba kelül programozási hiba, kezelési hiba vagy a Bitefight csapat hibájából, a játékos nem követelheti vissza karakterének a hiba ill. a hátrány megjelenése előtti állapotát.
2. Abban az esetben, ha a játékos megpróbálja a GO által meghozott döntést megkerülni más GO-val való lapcsolatba lépéssel, a játékos eltávolitható a rendszerből.
(Kivétel: kapcsolatba lépés a SGO-val (super game operator)).

§8 Kizárás a játékból
Ezeknek a szabályoknak bármilyen megszegése ahhoz vezethet, hogy a játékosi számlát kizárják a játékból. A szabályszegés súlyosságától függően a büntetést kiterjeszthetik minden BiteFight szerverre és esetleg további szolgáltatásra, amit nyújt a BightFight, mint például a hivatalos Bitefight fórum vagy a kapcsolódó IRC csatornák. A Bitefight Team tagjai egyetértenek abban, hogy a bántó, sértő tevékenységekkel szemben a legjobb tudásuknak és hitüknek megfelelően járnak el.

§9 Általános Felhasználási Feltételek
Azok a felhasználók, akik nem értenek egyet a BiteFight Általános Felhasználási Feltételeivel, a nemzetiségük, a koruk vagy más okból, azoknak valami olyan Felhasználási Feltételeket kell adni ami nemzetközi nyelvet használ tehát ha a szabályzatot nem érti valaki az adott nyelven annak elérhetővé kell tenni a szabályzatot nemzetközi nyelven is.

§10 Változtatások a szabályokban
A játékszabályok általánosan nem változnak, de a fejlesztések következtében a játékban keletkező változások miatt a BiteFight csapat fenntartja a jogot a szabályzat szükséges mértékű módosítására.


§11 Harapó link elhelyezése
A játékban mindenkinek van egy harapó linkje, amit az Áttekintés oldal alján találhat meg.

Használhatóság:

  • elküldheted barátaidnak e-mailben
  • elküldheted barátaidnak bármely privát csatornán (msn)
  • felteheted weblapodra, saját bemutatkozó oldaladra (egyértelmű megnevezés (Vámpíros-farkasemberes játék) kíséretében)
  • használhatod az aláírásodba (egyértelmű megnevezés (Vámpíros-farkasemberes játék) kíséretében)